fbpx
elzh-CNenfrderues

Δειπνολόγων Εστία

Επαγγελματίας

Περιγραφή

Το Tolis catering μετονομάζεται σε Δειπνολόγων εστία catering. Δειπνολόγος ονομαζόταν στη αρχαία Ελλάδα ο αρχιμάγειρας (ΣΕΦ). Ο πρώτος, αρχιμάγειρας, που ονομάστηκε δειπνολόγος ήταν ο Αρχέστρατος ο οποίος θεωρείται και ο πατέρας της γαστρονομίας ήταν γνωστός σε όλη την αρχαία Αθήνα για μια από τις συνταγές του που περιλαμβάνει “λαβράκι καρυκευμένο με σίλφιο και καλυμμένο με γιδοτύρι“. Έτσι και εμείς με την σειρά μας, ασπαζόμαστε την κουλτούρα των αρχαίων Ελλήνων, που είναι ευρέως γνωστή για τις πλούσιες διατροφικές τους συνήθειες και τον περίτεχνο τρόπο μαγειρέματος. Ανανεώσαμε την κουζίνα μας και τα μενού μας και δημιουργήσαμε το ΔΕΙΠΝΟΛΟΓΩΝ ΕΣΤΙΑ CATERING.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Περιοχή

Κορυδαλλός, Περιφέρεια Πειραιά, Περιφέρεια Αττικής
Καραΐσκάκη 17

Μοιράστε το με τους φίλους σας

Άλλες καταχωρήσεις από τον επαγγελματία

 
 

 

Δεν έχετε λογαριασμό? Δωρεάν Εγγραφή!

Σύνδεση στον λογαριασμό σας

Σύνδεση με Facebook
Είσαστε επαγγελματίας?
Εγγραφή επαγγελματία